در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403
nus.ac.ir

روایتی از شهدای خان‌طومان، شلمچه مدافعان حرم

خان طومان، جای شناخته‌شده‌ای نبود تا اینکه خون شهیدان مدافع حرم به ویژه شهدای مازندران این منطقه استراتژیک را به همه شناساند.

خان طومان را می‌شود به شلمچه ایران تشبیه کرد، نقطه‌ای که خون بیشترین مدافعان حرم ایرانی برای مبارزه با تروریست‌های تکفیری در این محل ریخته شد و بیشترین مقاومت‌ها در این منطقه صورت گرفت.

خان طومان، جای شناخته‌شده‌ای نبود تا اینکه خون شهیدان مدافع حرم به ویژه شهدای مازندران این منطقه استراتژیکی را به همه شناساند. منطقه عملیاتی در نزدیکی حلب سوریه که به گفته حاج قاسم اگر مقاومت بچه‌های مازندران نبود، حلب را از دست می‌دادیم.

خان طومان منطقه‌ای بود که سال‌ها از شهدای مفقودالاثر از جمله شهیدان بلباسی، رجایی‌فر، حاجی‌زاده، سیدرضا طاهر، علیرضا بریری، علی عابدینی، سیدجواد اسدی، رحیم کابلی و علی جمشیدی میزبانی کرد که جمعی از این شهدا مهر ماه سال ۹۹ به آغوش خانواده بازگشتند و پیکر جمع دیگری از جمله شهید رحیم کابلی همچنان در خان طومان باقی مانده است.

حاج قاسم می‌گفت: من روی رفتن به مازندران را ندارم

شهدایی که بازگشت پیکرشان به قدری برای سردارشهید حاج قاسم سلیمانی اهمیت داشت که به گفته مسئول ایثارگران سپاه، «حاج قاسم یک ساعت قبل از پرواز به سمت عراق به مسئولان گفت: حتما عملیات خان طومان را پیگیری کنید و به محض اینکه خان طومان آزاد شد، به بچه‌های تفحص اطلاع بدهید؛ چون خانواده‌های مازندران چشم‌انتظار هستند. حاج قاسم می‌گفت: من روی رفتن به مازندران را ندارم».

روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد